17 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Nina Derwael doet bekentenis: “Daar krijg ik altijd kippenvel van”

Nina Derwael doet bekentenis: “Daar krijg ik altijd kippenvel van”

Foto: Photo News

Met ‘believe’ als thema zien we de kledinglijn van Nina Derwael in het straatbeeld opduiken. En dat thema is niet zomaar gekozen, legt ze uit in Story.

“Niets zo krachtig en veelzeggend als geloven in jezelf. Ik heb dat de voorbije jaren altijd gedaan en dat heeft met enorm geholpen in het bereiken van mijn doelen”, onthult de topgymnaste. Haar goede raad aan jonge sporters is dan ook om te blijven geloven in je dromen en er keihard voor te gaan.

Met haar collectie wil ze in de eerste plaats jongeren aan het sporten te krijgen. “Ze hebben tegenwoordig heel wat andere afleidingen binnenshuis, zoals gamen en de tablet, waardoor ze minder snel naar buiten gaan”, legt Nina haar keuze uit.

“Ik zou het fijn vinden als jongeren door het dragen van sportkleding ook zelf een sport willen beoefenen. Dan is mijn missie geslaagd.”

De topsportster is supertrots op haar kledinglijn. Moest Veritas haar vragen om na te denken over een vervolg, zou ze geen seconde twijfelen. “Als ik mensen zie rondlopen in een stuk van mij, krijg ik altijd kippenvel”, verklapt ze met pretoogjes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7