12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024

Opvallende carrièrewending voor Wout van Aert?

Opvallende carrièrewending voor Wout van Aert?

Wout van Aert

Wout van Aert is niet meteen van plan te stoppen met koersen, maar mocht hij ooit een andere carrière ambiëren dan zou Wout graag chef worden. De reden is duidelijk…

“Ik hou wel van lekker eten”, geeft Wout van Aert toe in Het Nieuwsblad. “De kunst die zulke mannen in hun vingers hebben, dat is soms indrukwekkend.” Al is er één probleem die zijn carrière als sterrenchef mogelijk in de weg staat…

“Ik kook zelf niet en kan het ook niet”, voegt Wout er lachend aan toe. “Als ik met één vingerknip vanzelf een topchef zou kunnen zijn, lijkt me dat wel wat. Niet als ik er nog vijf jaar voor moet studeren of zo. Zo graag kook ik niet”, voeg Wout van Aert er met een knipoog aan toe in Het Nieuwsblad. Wat is het favoriete restaurant van Wout van Aert?

“Ik ben al bij veel goeie chefs geweest. Als ik mijn favoriet moet kiezen, dan ga ik voor Ivan Menten omdat dat ook een goeie vriend van me is”, onthult onze landgenoot in Het Nieuwsblad. Wat is zijn specialiteit?

“Zijn restaurant is in Gierle en heet Terroir. Hij maakt de Vlaamse klassiekers zoals ze moeten zijn. Bij hem zit je aan de toog, dus je ziet hem bezig. Allemaal naar de Kempen om te proeven”, lacht Wout van Aert in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7