14 °C Antwerpen, BE
maandag 17 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 17 juni 2024

Van der Poel, Van Aert en Pidcock staan voor moeilijke keuzes

Van der Poel, Van Aert en Pidcock staan voor moeilijke keuzes

Foto: PhotoNews

Nu de dagen korter en natter worden staat het veldritseizoen voor de deur. Organisatoren willen natuurlijk toppers als Mathieu Van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock aan de start maar hun stages voor het wegseizoen 2024 zijn er ook nog en dan wordt het wel een heel moeilijke puzzel.  

De ‘Grote Drie’ zoals ze ook wel genoemd worden zullen waarschijnlijk pas later in het veldritseizoen inpikken en ook niet alle drie tegelijk. “Welke crossen ik precies ga rijden, weet ik nog niet. Maar het zal tussen de trainingsstages door moeten gebeuren” vertelde Pidcock in een podcast met sponsor Red Bull. En ook Van Aert liet vorig jaar het BK al aan zich voorbijgaan maar dit jaar zou ook het WK een vraagteken worden. 

In de hoop de Grote Drie toch aan de start te krijgen wordt het een heel korte competitiewinter met maar liefst 13 crossen in 23 dagen schrijft ‘Het Laatste Nieuws’. Buitensporig en zwaar overdreven laat de entourage rond de renners weten. Ze worden nu verplicht tot drastische keuzes omdat ze gewoonweg niet alles kunnen rijden. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7