16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 mei 2022
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 mei 2022

Problemen voor Wout van Aert?

Problemen voor Wout van Aert?

Foto: DPG Media

Wout van Aert stond er enkele jaren haast alleen voor tijdens de voorjaarsklassiekers, maar nu lijkt Jumbo-Visma zich nóg meer te versterken. Het Nieuwsblad maakt zich een opvallende bedenking: komt Wout in de problemen?

Dit jaar vormde de voorjaarsploeg van Jumbo-Visma al een stevig blok. Naast kopman Wout van Aert lieten ook Tiesj Benoot en vooral Christophe Laporte zien wat ze waard waren. Maar volgens Het Laatste Nieuws heeft de Nederlandse ploeg nu ook Parijs-Roubaix-winnaar Dylan van Baarle vastgelegd. Eist die het kopmanschap op?

Het Nieuwsblad stelt zich luidop de vraag hoe je Van Aert en Van Baarle combineert in de voorjaarsklassiekers. Zal Wout nog wel dé kopman zijn bij Jumbo-Visma?

Volgens Het Nieuwsblad zou Van Baarle naar verluidt een jaarwedde van twee miljoen euro opstrijken. Het is duidelijk dat de Nederlander niet wordt aangetrokken als pure knecht. En Van Baarle kan stevige adelbrieven voorleggen.

De 29-jarige Nederlander won dit voorjaar Parijs-Roubaix en finishte tweede in de Ronde. “Met die wedde en dat palmares heeft hij evenveel recht om het kopmanschap te claimen in de wedstrijden die ook Wout van Aert graag wint”, schrijft Het Nieuwsblad. Problemen voor Wout van Aert? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Sport 24/7